Psykologipalvelu Psyyke

Psykologit ja psykoterapeutit palveluksessasi

Psykoterapia, hypnoosi, psykoterapeutti, pariterapia

Psykologipalvelu Psyyke tarjoaa laadukkaita psykologian alan palveluita Helsingissä. Toimijamme ovat joko psykologeja, psykoterapeutteja tai psykoterapian opiskelijoita. Asiantuntijamme työskentelevät itsenäisinä ammatinharjoittajina tai työsuhteessa. Keskeisiä palvelumuotojamme ovat neuropsykologiset tutkimukset ja kuntoutus, psykoterapia, pariterapia, perheterapia, koulutus ja hypnoosi / hypnoterapia.

Neuropsykologisia palveluita tarjoamme aikuisille ja nuorille (yli 15-vuotiaille). Psykoterapiaa tarjoamme aikuisille, lapsille ja nuorille. Meille voi hakeutua itsemaksavana tai maksusitoumuksella (esim. vakuutusyhtiöltä tai Kelan harkinnanvarainen kuntoutus). Tarkemmat hintatiedot suoraan terapeuteiltamme.

Kaikki asiantuntijamme ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja näin ollen Valviran valvonnan alaisia. Osallistumme jatkokoulutuksiin säännöllisesti kehittääksemme edelleen ammattitaitoamme. Keskeisiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja laatu.

Psyyke sijaitsee Helsingissä ja toimipaikkamme ovat Töölössä (Töölönkatu 42) ja Sörnäisissä (Mäkelänkatu 2 C). Molempiin toimipaikkoihin on hyvät kulkuyhteydet.

AJANKOHTAISTA

Psyyke Oy avaa uuden toimipaikan 1.5.2015 Kampin lähelle osoitteeseen Arkadiankatu 21 A, 00100 Helsinki. Tarjolla on toimitilaa vuokrattavaksi kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen terapiakäyttöön päivisin ja ilta-aikoina.

Neuropsykologimme muuttavat uuteen tilaan Töölön toimipaikasta. Myös Töölönkadulla on tarjolla toimitilaa vuokrattavaksi sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen käyttöön (lisätietoja).

Vuokrattavana koulutus- ja pienryhmätilaa

Tarjotaan vuokrattavaksi koulutus- ja pienryhmätilaa säännölliseen tai satunnaiseen käyttöön Mäkelänkadulla (lisätietoja).

 

 

Yhteystiedot

 

 

Palvelemme Helsingissä
Töölössä ja Sörnäisissä.
Katso heti vapaat ajat
Site Design by Wiseweb